CEO BAR AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 31 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij CEO BAR Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2024 om 19:15 Wederom een heerlijke maaltijd gehad!
27 jun 2024 om 16:00 Echt heel HEEL lekker! Op de afgesproken tijd bezorgd ook. Hier ga ik nog eens bestellen. Tot snel!
26 mei 2024 om 15:33 Hele redelijke porties, fijn dat ik de bubble tea kon aanpassen naar mijn smaak. De bao buns waren ook goed gevuld, alleen de pulled chicken was erg zout.
1 mei 2024 om 19:48 Nooit meer hier bestellen. 5 euro bezorgkosten betaald en ze waren uur te laat. Skot deze tent
4 apr 2024 om 15:28 Wollah meh goeie
31 mrt 2024 om 18:54 Heel lekker
24 feb 2024 om 18:04 Ik heb hier vaker besteld en het eten is best lekker, maar bijna 2 uur en 3 kwartier wachten is veel te lang. Je kunt ze ook niet telefonisch bereiken. Voor mij een reden om hier niet meer te bestellen.
15 feb 2024 om 19:55 Vaste klant! En dat zal niet veranderen!
28 dec 2023 om 22:12 Ben altijd te vreden met elke bestelling wat ik plaats
15 dec 2023 om 18:03 De milk tea had een hele aparte smaak, de laaste dat ik dat besteld was het nog lekker.
26 okt 2023 om 15:58 Wollah meh goeie
19 okt 2023 om 15:12 Deze blijft mijn favoriet